Arrangementen

Bij Plan B bieden wij diverse arrangementen aan tijdens onze openingstijden. Ons Proeflokaal is ook af te huren tot maximaal 18 personen. Deze sfeervolle ruimte is perfect geschikt voor besloten lunches, vergaderingen, workshops en proeverijen. 

Ook is het mogelijk om bij ons te reserveren buiten openingstijden ( vanaf 25 personen ). Vraag ons naar de mogelijkheden. 

logowit.png

Arrangementen

Hop & Hap

Nieuwsgierig wat er op biergebied te proeven is?

Genieten vanaf 2 personen van wisselende/verschillende proefglazen  bier en bijpassende happen zodat de bierbeleving nog groter wordt. Bij ieder bier vertellen wij je graag meer over het bier. Wij zullen 6 bieren schenken, bespreken en genieten van een bijpassend hapje. 

Dit arrangement is te reserveren op vrijdag en zaterdag tussen 16.00-17.00 uur en duurt tussen 2 en 3 uur. 

€ 27,50 p.p. 

High Tea

Tijdens onze high-tea serveren wij onbeperkt Clipper thee en verse thee. Vervolgens presenteren wij een etagere vol met huisgemaakte lekkernijen zoals scones met clotted cream en jam, vegetarische sandwiches en sandwiches met vlees en vis, hartige hapjes en diverse zoetigheden waaronder onze Bierbrownie. 

Vanaf 15.00 uur te reserveren en alleen per tafel te reserveren. 

€ 23,50 p.p.

Fine Wine

Tijdens onze Fine Wine serveren wij 3 Italiaanse wijnen (wit, rood of rosé) met heerlijke hapjes. Zoals huisgemaakte pizzahapjes, pestohapje en diverse bruschetta en meer. Op tafels staan verder nootjes, olijfjes en tafelwater. 

Vanaf 15.00 uur en alleen per tafel te reserveren. 

€ 25,00 p.p. 

Tijdelijk niet beschikbaar

Luncharrangement

Voor groepen groter dan 8 personen bieden wij het luncharrangement aan.

Bestaande uit diverse soorten brood, vleeswaren, kaas, makreelsalade, kroket, drinksoepje en koffie/thee/melk/jus d'orange.

€ 17,50 p.p. 

Tijdelijk niet beschikbaar

Babyshower

We heten jullie welkom met een blauw/roze drankje en op tafel staat onbeperkt thee en fruitwater. Daarna zullen wij etagères serveren met 3 soorten zoetigheden en 3 soorten hartige bites (sandwiches etc.) 

Van 15.00 - 17.00 uur te reserveren.

Tijdelijk niet beschikbaar

Borrel

Geen zin een huis vol visite, waarbij je met niemand even bij kan kletsen en na

afloop een hoop op te ruimen hebt? Ons borrelarrangement biedt de oplossing: 

3 uur onbeperkt koffie / thee / fris / wijn / pils / speciaal bier van de tap

Nootjes, olijven en brokkelkaas op tafel. Wij serveren 4 hapjes rondes.

Uit te breiden met taart, welkomstdrankje, speciaalbier, extra hapjes of extra uur

€ 26,50 p.p. 

Tijdelijk niet beschikbaar

Private Dining 

In de avonduren is het bij Plan B ook mogelijk met je eigen gezelschap te komen dineren. Zin om uiteten te gaan, maar ben je op zoek naar exclusiviteit? Samen met u stellen wij een menu samen voor een heerlijke avond. 

Schermafbeelding 2019-03-16 om 06.53.50.

Tijdelijk niet beschikbaar

Bierproeverij

Een gezellig samenzijn met vrienden, collega’s, buren, sportteam, vereniging etc. en er stiekem ook nog iets van leren, hoe mooi is dat! We nemen je mee in de brede wereld van bier waar zoveel valt te ontdekken en beleven. Onder leiding van onze biersommelier Kim zullen we verschillende bieren proeven in speciale proefglazen zodat de bieren nog beter tot hun recht komen. De bieren zijn opbouwend in smaak.  We behandelen het biersoort, de brouwerij, de smaak/geur/kleur van het bier. Uiteraard staat gezelligheid voorop en moet het voor iedereen een gezellige middag/avond worden. 

We proeven 6 bieren en hierbij serveren we 6 hapjes welke goed samengaan met de bieren.

Bhartwit.png
Bhartwit.png